Umami Den Haag zoekt een specialiteitenkok Chinese keuken niveau 4
1 Beheersing van alle kennis en vaardigheden van kok niveau 4
2 Klaarmaken van voor- en hoofdgerechten die gebakken, gefrituurd en geroosterd moeten worden.
3 Marineren van vleeswaren die gebakken, gefrituurd en geroosterd moeten worden.
4 Uitvoeren van de bereidingen, bewaken/controleren van de kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid e.d. en het uitvoeren van bijstellingen/bij doseringen.
5 In een klein restaurant is de specialiteitenkok Aziatische keuken in noodgevallen ook plaatsvervangend chef-kok
6 Goede kennis van de Oosterse ingrediënten en hun gebruik in de Aziatische keuken
7 Basiskennis en vaardigheden van de hoofdstromingen van de Chinese keuken
8 Schoonmaken van de eigen werkomgeving, keukenapparatuur en -machines en het assisteren van de eventueel aanwezige keukenhulp bij het geheel schoonmaken van de keuken
9 Een goede teamspeler die zich flexibel opstelt en beschikt over goede communicatievaardigheden
10 Taken leren die bij het geval van ziekte of vakantie de werkzaamheden van de souschef/allround kok deels kan overnemen.
Umami By Han Den Haag, opgericht door de beroemde chef-kok Han Ji, is een begrip in de Haagse horecabranche. In 2012 geopend voor lunch/diner betekent kennis maken met het social dining concept. Romantisch tafelen voor twee of gezellig met familie of vrienden, wij bieden kwalitatieve, gezonde gerechten voor elke gelegenheid tegen een betaalbare prijs.
Locatie:
Umami by Han in Den Haag is gevestigd op het bruisende Buitenhof in Den Haag. Het restaurant is centraal gelegen midden in Den Haag, tegenover de oudste winkelpassage van Nederland (De Passage).
NL MBO 3
T. Ji-Qin
0643197188
ting@hanconcepts.com